Welcom Zaltbommel

Boschstraat 7
5301 AA Zaltbommel

0418 – 726 927
 verkoop@welcomzaltbommel.nl
 WelcomZaltbommel

Openingstijden

Maandag Niet geopend
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag Niet geopend

Ons Assortiment

  • Smartphones
  • Tablets
  • Internet, TV en Bellen (alles-in-1)
  • Abonnementen met toestel
  • Sim Only
  • Hoesjes, powerbanks, screenprotectors
    en andere accessoires

Wij staan voor je klaar!

Welcom Zaltbommel is de telecomspecialist van Zaltbommel en omstreken. Met een perfecte ligging midden in het centrum van de stad zijn wij, mede door de parkeerplaatsen voor de deur, goed te bereiken voor al onze klanten.

Wij bieden de klant een oplossing voor alle mobiele maar ook vaste oplossingen, zoals een nieuw toestel met of zonder abonnement. Ook voor je thuispakket kan je altijd bij ons langskomen.

Veel klanten vragen zich vaak af waarom het zin heeft bij ons je mobiele- en thuisabonnementen te laten doorlichten. Het antwoord is vrij simpel: Ja! Omdat Welcom onafhankelijk is kunnen wij bij elke klant, voor elke situatie de beste deal leveren. Of dit nu voor KPN, Vodafone, T-Mobile of een andere provider is dat maakt niet uit. Als het voor jou maar de beste deal of oplossing is! Zo kan het je al snel veel geld schelen die je nu wellicht laat liggen.

Wij zijn officieel dealer van alle grote providers en leveren toestellen van alle grote merken. Naast dit ruime aanbod hebben wij ook voor elk toestel een perfect passende accessoire. Denk hierbij aan screenprotectors, hoesjes, laders, speakers en nog veel meer!

Tevens leveren wij een ruim assortiment aan ICT producten en kun je voor een nieuwe laptop, printer of andere ICT benodigdheden ook bij ons terecht. 

Contact

9 + 1 =