Welcom bij Zwaagstra

Waagstraat 8
9101 LC Dokkum

0519 – 221 976
info@welcombijzwaagstra.nl
WelcombijZwaagstra

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Zondag Niet geopend

 

Ons Assortiment

  • Smartphones
  • Tablets
  • Internet, TV en Bellen (alles-in-1)
  • Energie
  • Domotica
  • Abonnementen met toestel
  • Sim Only
  • Hoesjes, powerbanks, screenprotectors
    en andere accessoires

Wij staan voor je klaar!

Welcom bij Zwaagstra is gevestigd aan de Waagstraat 8 te Dokkum. We zijn in 1998 gestart als Primafoon en hebben door de jaren heen verschillende naamwisselingen gehad. Sinds 1 december 2011 prijkt er “Welcom bij Zwaagstra” op de gevel. Eigenaar Jelmer Zwaagstra heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgebouwd in de telecombranche. Het team bestaat verder uit Patrick Kingma en Marvin Koster. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig stagiaires in de winkel die wij op een enthousiaste en deskundige manier proberen op te leiden in onze werkomgeving.

Zowel het koopgedrag van de consument alsook de winkelstraat zijn door de jaren heen sterk veranderd. Ook de opkomst van internet heeft bepaalde filosofieën aardig door elkaar geschud. Waar veel lokale ondernemers internet als een bedreiging zien vinden wij juist dat we hiervan moeten profiteren. We geloven nog steeds sterk in de kracht van de fysieke winkel en zien juist de voordelen van het ‘online oriënteren’ van de klant, om vervolgens in de winkel zijn of haar aankoop te doen. De consument hecht veel waarde aan onafhankelijk advies, service, snelheid, gemak en een totaaloplossing. Deze combinatie vind je niet op het internet, en dit is nu juist de meerwaarde van onze winkels!

Door een totaaloplossing te bieden voor zowel mobiel, vast, energie en de opkomst van het smartphone segment, kunnen wij jou als klant volledig ontzorgen. Tevens bieden wij een telecomservice aan huis. Wil je gebruik maken van deze service dan kun je rekenen op ons deskundige en enthousiaste team. We merken steeds vaker dat de consument geen tijd heeft om naar de winkel te komen. Door deze service kunnen wij onze diensten op een persoonlijke en deskundige manier aanbieden, gewoon bij je thuis!

 

Contact

7 + 4 =