Welcom bij Bos

Kelnarijstraat 10
3881 CB Putten

 0341 – 360 955
 info@welcombijbos.nl
 WelcombijBos

Openingstijden

Maandag Niet geopend
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
Zondag Niet geopend

Ons Assortiment

  • Smartphones
  • Tablets
  • Internet, TV en Bellen (alles-in-1)
  • Abonnementen met toestel
  • Sim Only
  • Hoesjes, powerbanks, screenprotectors
    en andere accessoires
  • ICT (computers en toebehoren)

Wij staan voor je klaar!

De onafhankelijke specialist voor (mobiele) telefonie, tablets, laptops, navigatie en accessoires. Wij geven eerlijk advies en denken graag met je mee.

Telefoon kapot? Wij repareren hem

Iedere woensdag repararen wij in onze winkel telefoons, tablets en laptops. Heb je bijvoorbeeld een barst in je scherm of een ander mankement, kom dan op woensdag naar onze winkel. Het zou fijn zijn als je vóór woensdag in de winkel langskomt of een mail stuurt naar info@welcombijbos.nl om welk apparaat het gaat en wat het probleem is. De reparateur kan dan zorgen dat hij de juiste onderdelen bij zich heeft en hier tijd voor kan inplannen. Graag ontvangen we ook reacties van mensen die hier nu geen, maar in de toekomst wél gebruik van zouden willen maken. Het maakt dus niet uit waar de telefoon, tablet of laptop is aangeschaft, iedereen is Welcom!

Nieuw telefoonmerk bij ons verkrijgbaar

Wij hebben ons assortiment mobiele telefoons en accessoires uitgebreid met het nieuwe merk Crosscall. Dit merk levert extra stevige (ruggedized) telefoons die tegen een stootje kunnen, speciaal gemaakt voor sporters en professionals die hun activiteiten buiten beoefenen. Crosscall ontwerpt mobiele telefoons (met fysiek toetsenbord) en smartphones. Alle toestellen zijn uitgerust met dual-sim. Er is een uitgebreid assortiment accessoires beschikbaar, zoals fiets- en autohouders, powerbanks, headsets en meer. Ervaar zelf de kwaliteit van dit snel groeiende merk, je bent van harte Welcom in onze winkel!

Contact

14 + 9 =