Welcom bij AST Vriezenveen

Nieuwe Daarlerveenseweg 11
7671 SK Vriezenveen

0546 706 – 706
welcom@ast-vriezenveen.nl
Welcom-bij-AST-Vriezenveen

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

 

Ons Assortiment

  • Smartphones
  • Tablets
  • Internet, TV en Bellen (alles-in-1)
  • Energie
  • Domotica
  • Abonnementen met toestel
  • Sim Only
  • Hoesjes, powerbanks, screenprotectors
    en andere accessoires

Wij staan voor je klaar!

Welcom bij AST Vriezenveen is gevestigd aan de Nieuwe Daarlerveenseweg 11 te Vriezenveen.

Welcom Vriezenveen is uw onafhankelijke telecomspecialist. U kunt bij ons terecht voor abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Xs4all, Tele2 en Ben.

Zowel het koopgedrag van de consument alsook de winkelstraat zijn door de jaren heen sterk veranderd. Ook de opkomst van internet heeft bepaalde filosofieën aardig door elkaar geschud. Waar veel lokale ondernemers internet als een bedreiging zien vinden wij juist dat we hiervan moeten profiteren. We geloven nog steeds sterk in de kracht van de fysieke winkel en zien juist de voordelen van het ‘online oriënteren’ van de klant, om vervolgens in de winkel zijn of haar aankoop te doen. De consument hecht veel waarde aan onafhankelijk advies, service, snelheid, gemak en een totaaloplossing. Deze combinatie vind je niet op het internet, en dit is nu juist de meerwaarde van onze winkels!

Door een totaaloplossing te bieden voor zowel mobiel, vast, energie en de opkomst van het smartphone segment, kunnen wij jou als klant volledig ontzorgen. Tevens bieden wij een telecomservice aan huis. Wil je gebruik maken van deze service dan kun je rekenen op ons deskundige en enthousiaste team. We merken steeds vaker dat de consument geen tijd heeft om naar de winkel te komen. Door deze service kunnen wij onze diensten op een persoonlijke en deskundige manier aanbieden, gewoon bij je thuis!

Contact

11 + 11 =