Werken bij Welcom!

Bij ‘Welcom bij’ is geen dag hetzelfde. Wij zijn continu bezig met ontwikkelingen in een sterk veranderende markt. Ondernemende en proactieve collega’s die houden van een uitdaging zijn daarom meer dan welkom.

Word ook Welcom!

Welcom is een franchise-telecomformule waarbij begrippen als onafhankelijkheid, deskundigheid, persoonlijk advies, een breed aanbod en een focus op zowel de consumenten- als de zakelijke markt de basis vormen.

De Welcom organisatie is van mening dat een transparante manier van samenwerken de enige duurzame manier is. Het gaat iedere ondernemer om haar eigen bestaansrecht en alleen als alle betrokken partijen delen in het succes, is niet alleen een langdurige relatie het gevolg, maar werken we ook prettig met elkaar. Iedere dag moeten we samen nieuwe uitdagingen overwinnen en alleen als we open en transparant met elkaar werken kunnen we alles snel en efficiënt oplossen. Door elkaar scherp te houden en te toetsen blijven we op de hoogte van elkaars succes en kunnen we de groep tot de beste in zijn branche laten uitgroeien.

Welcom biedt u maximale focus op rendement, slagvaardig samenwerken, en een sterke klantgerichtheid op zowel de particuliere als zakelijke markt.

Interesse?

Neem contact op met:
Joas van Ieperen
Partner Manager

E: joas@welcombij.nl
T: 06 – 8383 0664