Apple iPhone 7 32GB

€ 769,00

WEB ONLY PRIJS

Incl. BTW & Thuiskopieheffing

Apple iPhone 7 32GB is toegevoegd aan je winkelmand.
Kleur   Zwart
Merk   Apple
Schermresolutie   1334 x 750 pixels
Processortype   Quad Core
Camera (megapixels)   12
Werkgeheugen   2 GB
Schermdiagonaal (inches)   4,7
Wi-Fi   Ja
Besturingssysteem   iOS
Accucapaciteit   1960 mAh
Processorsnelheid   2340 Mhz
Versie besturingssysteem   iOS 10
Opslaggeheugen   32 GB

Korte omschrijving

Met iPhone 7 is alles wat iPhone zo onmiskenbaar iPhone maakt, nog verder verbeterd. Hij is voorzien van geavanceerde nieuwe camerasystemen. Alles werkt sneller en de batterij gaat langer mee. De stereospeakers leveren geweldig geluid. Het display is het helderste, meest kleurrijke iPhone display tot nu toe. Hij is spat- en waterbestendig. En het design is net zo krachtig als z’n prestaties. Dit is iPhone 7.

Verzendopties

  • Bezorgen: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Nieuwe camera

iPhone is de populairste camera ter wereld. En we hebben ’m nog verder verbeterd, met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

 

Apple A10 processor

iPhone 7 heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen onze snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig. En omdat de batterij langer meegaat, kun je twee keer zo snel werken als op iPhone 6 en toch langer door zonder opladen.

 

Sneller 4G LTE

iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE Advanced, zodat downloadsnelheden tot 450 Mbps mogelijk zijn. Dat is meer dan 50% sneller dan iPhone 6s en drie keer zo snel als iPhone 6. En dankzij het grotere aantal LTE-banden heb je meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Goede reis.

 

Stereo geluid

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

 

iOS 10

iOS maakt iPhone persoonlijker en veelzijdiger.

 

De mooie interface is makkelijk te gebruiken. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. Als je iOS eenmaal hebt ervaren, snap je waarom iPhone zo geliefd zijn.