Abonnement met smartphone

Welcom is niet aan één provider gebonden en dus kiest u niets minder dan het abonnement dat perfect aansluit bij uw wensen en gebruik. Want met ons zeer ruime aanbod is de ideale combinatie altijd voorhanden. Ok, het is even een gepuzzel, maar daar heeft u ons voor, we helpen u daar graag bij. Dus, bent u toe aan een nieuw, voordelig abonnement en wilt u daar het liefst een mooie nieuwe telefoon bij, dan bent u bij Welcom aan het juiste adres.

Alle keuze voor uw nieuwe smartphone

Welke telefoon gaat het worden? Apple of Samsung? Of toch maar een van de vele overige smartphonemerken? Bij Welcom bent u nooit gebonden aan een specifieke provider en kiest u altijd uit het breedste aanbod van de bekendste netwerken, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPN, Lebara, Youfone of Ben. Sluit dus een abonnement af via Welcom en u kiest uw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. En dat zijn er best veel… Want even een korte vraag: Wat zoekt u in uw nieuwe mobiel? Wilt u de aller (aller) nieuwste of is een ouder model ook goed? Android, iOS of iets anders? Groot of klein beeldscherm? Video of fotografie? Selfies of 360? Zwart, wit, goud ….. paars met witte stippen? Zeg het maar.

Want jazeker, er is een hoop te kiezen. En dan hebben we het nog niet eens over de abonnementen gehad! Dus, weet u het al? Laten we het er eens over hebben. Onze adviseurs in de winkel nemen graag even goed de tijd om uw wensen om te zetten in een aanbod op maat. We regelen uw overstap, installeren uw telefoon, zetten uw data over en staan voor uw klaar op het moment dat u op enig later moment nog vragen hebt over uw toestel. En loopt uw abonnement weer af? Dan laten we het u weten dat u gunstig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

Kom dus een langs bij uw winkel in de buurt en we gaan er eens voor zitten om samen uw ideale abonnement samen te stellen.