First Class Refurbished iPhones

De iPhones van Renewd zijn refurbished iPhones die voorzien zijn van 100% originele Apple onderdelen. Renewd reviseert iPhones tot de hoogste standaarden zodat deze weer zo goed als nieuw worden. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Deze refurbished iPhones zijn gecontroleerd, getest en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen. Het scherm van de Renewd iPhone is vervangen, maar het kan zijn dat er nog een kras of deukje in het metaal van de behuizing te vinden is. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Om de software hoef jij je dus niet druk te maken. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Kiezen voor Renewd (refurbished) is dus een duurzame keuze!


WAAROM RENEWD?

Premium kwaliteit

Alle Renewd iPhones voldoen aan de hoogste standaarden en worden gecontroleerd door een Premium Service Provider. 

Originele Apple onderdelen

Tijdens het refurbish proces van een Renewd iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt.  

2 jaar garantie

Bij aankoop van een Renewd iPhone ontvang je 2 jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. 


Duurzaam

Door te kiezen voor Renewd voorkom je dat een iPhone elektronisch afval wordt. De wereld produceert jaarlijks zo’n 20 ton aan elektronica afval. Kies je voor Renewd, dan geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze!

WELKE MODELLEN?

Maak hier je keuze!

Een iPhone met uitstekende specificaties en een strak design. Het ideale instapmodel om kennis te maken met een refurbished iPhone.
 

Een krachtige refurbished iPhone waarmee je gezien wilt worden. Ontgrendel de iPhone met jouw vingerafdruk en geniet van een krachtige camera. 

Deze refurbished iPhone is niet alleen groter, maar ook groots in zijn prestaties. Maak de scherpste foto’s en geniet van de super snelle processor. 

Kleurrijke klasse. Dat is de de Renewd iPhone 5c. Kies je favoriete kleur en maak de mooiste foto’s met de krachtige camera. Ook geniet je van een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Een slimme keuze dus!

METEEN AFHALEN?

Kom langs in de winkel!


  • (vernieuw de pagina om de winkellijst te zien)