Welke provider past het beste bij mij?

Veel providers betekent ook veel keuze. En hoe weet je welke provider het beste bij jou past?
Welke factoren vind jij belangrijk wanneer je een provider kiest? En welk netwerk sluit het beste aan op jouw portemonnee en jouw persoonlijke gebruik? Ben je een echte beller, of juist helemaal niet en is data voor jou het allerbelangrijkste?
Wanneer je bij jouw Welcom winkel in de buurt binnenloopt helpen onze adviseurs je graag.

Omdat wij als onafhankelijke telecomspecialist niet vastzitten aan één specifiek netwerk en onze adviseurs altijd op de hoogte zijn van de huidige aanbiedingen en acties van alle providers, kijken wij enkel en alleen naar jouw wensen en behoefte.
Samen gaan we voor jouw deal, jouw netwerk!

Hieronder vind je alle providers die wij aanbieden. Onze adviseurs kunnen je daarnaast ook alles vertellen over de aandachtspunten en belangrijke weetjes van deze providers. Wel zo handig, dus doe er je voordeel mee!

KPN

KPN is de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van mobiele telefonie. Bij KPN kan je dus rekenen op een betrouwbaar en stabiel netwerk. Het razendsnelle 4G-netwerk geeft klanten vandaag de dag zorgeloos toegang tot de online wereld.

KPN Compleet

Heb je meerdere KPN producten of abonnementen op een adres en profiteer met KPN Compleet iedere maand van gratis voordelen, zoals:

 • Maandelijks €5,- korting op mobiel;
 • Gratis TV-zenderpakket;
 • Gratis onderling MB’s delen;
 • Gratis onderling bellen.

VODAFONE

Vodafone is een van de grootste mobiele telecombedrijven ter wereld.
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon met abonnement, een Sim Only, Prepaid of wilt verlengen: bij Vodafone regel je snel en gemakkelijk al je mobiele zaken online.

Bij Vodafone geniet je van een super 4G netwerk en je vindt er abonnementen in verschillende prijscategorieën. En met Vodafone NEXT kun je wisselen van telefoon wanneer het jou uitkomt. Je kunt dus tijdens je contract wisselen van telefoon!

Non Stop gratis extra’s met Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo en profiteer van Non Stop gratis extra’s, zoals:

 • €5,- korting op je mobiel;
 • Dubbele data;
 • Gratis extra tv-pakket;
 • Gratis ‘Veilig Online’-pakket

T-MOBILE

T-Mobile is voor het 3e jaar op rij uitgeroepen tot het best geteste mobiele netwerk van Nederland, en als klap op de vuurpijl ook het netwerk met de hoogste gemiddelde snelheid!

Kortom: toonaangevend op het gebied van mobiel internet.
Zonder zorgen video’s kijken, muziek streamen, bestanden versturen of online gamen. Met landelijke 4G/4G+ dekking heeft T-Mobile een groot bereik, ook binnen.

T-Mobile Klantvoordeel

Meerdere abonnementen of producten geregistreerd op jouw adres? Dan geniet je van T-Mobile Klantvoordeel:

 • Tot wel €12,50 korting per abonnement;
 • Gratis extra mobiele data;
 • Gratis hogere thuis-internetsnelheid;
 • Keuzekorting op extra TV-pakket.

BEN

Ben staat voor flexibiliteit. Want of je nu op zoek bent naar een abonnement met smartphone of een sim only, bij Ben is altijd een hoop te kiezen. Zo kies je of je wilt kunnen bellen, sms’en (en/) of internetten, je kiest je contractduur, de hoogte van je bel- en/of databundels en zelfs je internetsnelheid!

Met de Ben app hou je jouw gebruikskosten bovendien letterlijk in de hand en geef je eventuele wijzigingen gemakkelijk door.

Best geteste netwerk van Nederland

Als klant van Ben maak je gebruik van het T-Mobile-netwerk: de afgelopen jaren bekroond als het best geteste én snelste netwerk van Nederland!

TELE2

Tele2 staat voor mobiel zonder gedoe! Je hoeft maar 3 keuzes te maken: Telefoon: ja/nee? Internet: Hoeveel GB? Bellen/sms: Hoeveel??

Wat veel mensen misschien nog niet weten, is dat Tele2 een splinternieuw en schandalig snel eigen 4G-only netwerk heeft. Over dit netwerk kan je veiliger internetten dan over wifi en sneller bellen, met betere geluidskwaliteit. Dit betekent voor jou: beter bereik en lagere kosten. Ga maar los, omdat het kan! Daar horen natuurlijk enorme databundels bij!

Landelijke netwerkdekking

Tele2 geeft daarnaast dekking tot in het diepste kelderkastje. Tele2 heeft 97% landelijke 4G dekking. Bevind je je in de overige 3%, dan val je automatisch terug op een 3G of 2G netwerk.

Telfort gaat verder als KPN

Telfort bestaat niet meer en zal verder gaan als KPN. Per 1 mei van dit jaar heeft KPN al haar dochtermerken, waaronder Telfort, opgenomen onder het KPN-merk. Daarmee is helaas een einde gekomen aan het merkt Telfort.

Wat betekent dit voor jouw abonnement?

Een nieuw Telfort contract afsluiten kan daarmee helaas niet meer, maar stel je hebt nu al een Telfort-abonnement en bent benieuwd naar welke veranderingen dit voor jouw contract betekent, kom dan even langs in de winkel van jouw keuze en we bekijken het samen.

Lebara

Bij Welcom heb je altijd genoeg te kiezen, zeker nu we het mooie merk Lebara hebben mogen toevoegen aan ons portfolio. Dus ga jij voordelig én flexibel, dan is een Sim Only van Lebara dé keuze voor jou. Kies uit vier abonnementen en twee perioden: twee jaar of maandelijks opzegbaar. Veel simpeler wordt het niet! En wil je jouw abonnement tussentijds aanpassen? Ook geen probleem! Met Lebara bekijk je van maand tot maand wat je nodig hebt en pas je omhoog en omlaag aan. Helemaal gratis! Bovendien maak je als klant van Lebara gebruik van het betrouwbare 4G-netwerk van KPN. Over kwaliteit gesproken.

Altijd een voordelig aanbod; ook internationaal

Met Lebara kies je uit vier voordelige Sim Only abonnementen, namelijk:

 • 2 GB + 50 min/sms: v.a €7,50/mnd;
 • 5 GB + Unlimited: v.a €10,- /mnd;
 • 7 GB + Unlimited: v.a €15,- /mnd;
 • 10 GB + Unlimited: v.a €20,- /mnd.

Kies voor extra vrijheid! Voor €1,- extra per maand is je abonnement maandelijks opzegbaar. En wil je ook internationaal bellen tegen een voordelig tarief? Met de ‘Internationaal’ add-on bel je binnen de EU en zeventien extra landen altijd extra voordelig en onbezorgd.