Stel je voor: supersnel internet, altijd en overal, binnen enkele klikken online. Geen lange installatietijden en geen gedoe met kabels in huis. Klinkt ideaal, toch? Odido lanceert het nieuwe Klik&Klaar Internet. Dit product biedt snel, betrouwbaar en flexibel internet via het 5G-netwerk, zonder dat je vastzit aan een vaste verbinding. En dat al vanaf €25 per maand! Een doorbraak in betaalbaar en snel internet voor heel Nederland.

Wat houdt Klik&Klaar Internet in?

Klik&Klaar Internet is de nieuwste internetoplossing van Odido. Het geeft iedereen in Nederland toegang tot supersnel internet zonder een vaste verbinding, zoals glasvezel of kabel. Dankzij de geavanceerde 5G-technologie biedt Odido een innovatieve manier om thuis online te gaan. Met alleen een modem en een stopcontact ben je direct verbonden met Odido’s krachtige 5G-netwerk.

Het mooiste? Het werkt net zo simpel als het klinkt: plug & play. Sluit je modem aan, gebruik de installatieapp en je hebt binnen een paar minuten internet. Ideaal voor mensen die flexibiliteit en gemak willen, of je nu in de stad woont of in een buitengebied zonder glasvezel, zoals op de camping, in een vakantiehuis of op een boot. Ook handig voor tijdelijke situaties, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of als je een back-up internetverbinding nodig hebt.

Supersnel 5G-internet voor thuis, overal in Nederland

Met Klik&Klaar Internet maak je gebruik van het vernieuwde 5G-netwerk van Odido, dat nu nog krachtiger is dankzij de 3,5 GHz-frequenties die afgelopen zomer door de overheid zijn vrijgegeven. Deze frequenties worden al op 75 tot 80 procent van de antennes ondersteund, waardoor je snelheden tot 300 Mbit/s kunt behalen. Perfect voor al je dagelijkse activiteiten zoals streamen, gamen, videobellen, tv-kijken of het downloaden van grote bestanden.

Voor veel huishoudens is Klik&Klaar Internet een uitstekende oplossing, vooral voor de honderdduizenden adressen in Nederland zonder glasvezel of waar het internet via DSL traag is. In regio’s waar je beperkt bent tot slechts één vaste internetaanbieder, biedt Klik&Klaar Internet een welkome keuze. Odido zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een snelle en stabiele internetverbinding.

Hoe werkt Klik&Klaar Internet?

Het is heel eenvoudig! Je hebt alleen een stopcontact nodig. Sluit het Klik&Klaar Internet modem aan, volg de stappen in de installatieapp, en je bent binnen een paar minuten online met supersnel internet. Voor een lage maandprijs hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties of lange wachttijden op monteurs. Heb je op sommige plekken in huis net wat extra wifi-dekking nodig? Bestel dan eenvoudig extra wifi-punten voor slechts €2,50 per stuk.

Waarom zou je kiezen voor Klik&Klaar Internet?

  • Supersnel 5G-internet: snelheden tot 300 Mbit/s, zelfs in gebieden zonder glasvezel
  • Geen vaste verbinding nodig: werkt via Odido's 5G-netwerk, zonder kabels of gedoe in de meterkast
  • Eenvoudige installatie: binnen enkele minuten online dankzij de plug & play installatieapp
  • Flexibel en toekomstbestendig: snel internet door heel Nederland, met de optie om extra wifi-punten toe te voegen
  • Betaalbare prijs: slechts €25 per maand, en bij meerdere diensten van Odido of BEN betaal je zelfs maar €20 per maand

Ben je benieuwd naar meer of wil je het zelf uitproberen? Maak een afspraak of bezoek een winkel bij jou in de buurt. We helpen je graag met een snelheidstest en persoonlijk advies!

Maak een afspraak bij Welcom bij