Apple iPhone X 64 GB


Ontvang de nieuwe Apple iPhone X met slechts 99.- bijbetaling in combinatie met een Vodafone Red Essential abonnement. Hiermee ontvang je maandelijks onbeperkt minuten/sms-jes en 3 GB data voor maar € 63.- p/mnd!


Ga naar je dichtstbijzijnde Welcom winkel om te profiteren van deze aanbieding!

i.c.m. 2-jarig Vodafone Red Essential 4G

voor

63.-

p/mnd*

Onb. min/sms + 3 GB 26.-
Toestel per maand 40.-
Factuurkorting - 3.-
Na 24mnd betaal je 26.-

Eenmalige kosten

Bijbetaling toestel 99.-
Aansluitkosten 25.-
Thuiskopieheffing 5.69
Totaal eenmalig 129.69

Adviesprijs los toestel: € 1159.-

Apple iPhone X

Voorbeeld berekening toestellening:

Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijn-bedrag Duur overeenkomst Debetrentevoet / JKP Kredietverstrekker
€ 1059,00 € 99,00 € 960,00 € 40,00 24 mnd 0% vast Vodafon Financial Services BV

Deze tabel bevat een berekening van een toesttellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door Vodafone Financial Services BV, Avenue Ceramique 300, 6221 KX, Maastricht.  Retail Synergie treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor Vodafone Financial Services BV, en bemiddelt tevens voor Tele2 Finance BV, KPN Finance BV, Wehkamp Finance BV (T-Mobile), en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.  Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees Standaardformulier vind je hier

Specificaties

Besturingssysteem iOS 11
Schermgrootte 5.8" Touchscreen
Resolutie 2436 x 1125 pixels
Camera 12 megapixels
Selfie Camera 7 megapixels
Processor A11 Bionic
Accu Lithium-Ion
GPS Ja
Bluetooth Ja
TV-Out / HDMI Nee
MP3-Speler Ja
Radio Nee
Vergrendeling Vingerafdruk of Code

Gloednieuw design

Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Roestvrij chirurgisch staal. Draadloos opladen. Met vertrouwde bewegingen kun je heel intuïtief navigeren. Je hoeft niet meer op een knop te drukken. In plaats daarvan kom je met één swipe altijd weer terug bij het begin.

Super Retina-display

Met iPhone X is het device het dispay. Het nieuwe 5,8-inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog. Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken.