Apple iPhone X 64 GB


Ontvang de nieuwe Apple iPhone X met 120.- bijbetaling in combinatie met een T-Mobile Go Next abonnement. Hiermee ontvang je maandelijks onbeperkt minuten/sms-jes en 5 GB data voor maar 59.- p/mnd!


Ga naar je dichtstbijzijnde Welcom winkel om te profiteren van deze aanbieding!

i.c.m. 2-jarig
T-Mobile Go Next 4G

voor

59.-

p/mnd

Onb. min/sms + 5 GB 20.-
Toestel per maand 39.-
Na 24mnd betaal je 20.-

Eenmalige kosten

Bijbetaling toestel 120.-
Aansluitkosten 25.-
Thuiskopieheffing 5.69
Totaal eenmalig 150.69
Apple iPhone X

Voorbeeld berekening toestellening:

Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijn-bedrag Duur overeenkomst Debetrentevoet / JKP Kredietverstrekker
€ 1056,00 € 120,00 € 936,00 € 39,00 24 mnd 0% vast T-Mobile Finance BV

Deze tabel bevat een berekening van een toesttellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance BV, Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag. Retail Synergie treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance BV, en bemiddelt tevens voor Tele2 Finance BV, KPN Finance BV, en Vodafone Financial Services BV, en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.  Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees Standaardformulier vind je hier

Specificaties

Besturingssysteem iOS 11
Schermgrootte 5.8" Touchscreen
Resolutie 2436 x 1125 pixels
Camera 12 megapixels
Selfie Camera 7 megapixels
Processor A11 Bionic
Accu Lithium-Ion
GPS Ja
Bluetooth Ja
TV-Out / HDMI Nee
MP3-Speler Ja
Radio Nee
Vergrendeling Vingerafdruk of Code

Gloednieuw design

Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Roestvrij chirurgisch staal. Draadloos opladen. Met vertrouwde bewegingen kun je heel intuïtief navigeren. Je hoeft niet meer op een knop te drukken. In plaats daarvan kom je met één swipe altijd weer terug bij het begin.

Super Retina-display

Met iPhone X is het device het dispay. Het nieuwe 5,8-inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog. Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken.