iPhone 7

Apple iPhone 7 32GB

Ontvang de iPhone 7 32GB nu voor maar €51.- in combinatie met een 2-jarig KPN abonnement! Hiermee kan je onbeperkt bellen / sms'en en ontvang je 10 GB data per maand! Nu voor maar 51.- per maand i.c.m. KPN Compleet

Liever geen maandlasten maar wel het toestel?

Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijn-bedrag Duur overeenkomst Debetrentevoet / JKP
€696 €24 €672 €28 24 mnd 0%

Nu voor

51.-

p/mnd *

Bijbetaling: 24.-

Maandelijks
Abonnement: 23.-
Toestel: 28.-

* i.c.m. KPN Compleet
Adviesprijs toestel: €769.-

Wat is er nieuw?

Nieuwe camera

iPhone is de populairste camera ter wereld. En we hebben ’m nog verder verbeterd, met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

Apple A10 processor

iPhone 7 heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen onze snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion‑chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig. En omdat de batterij langer meegaat, kun je twee keer zo snel werken als op iPhone 6 en toch langer door zonder opladen.

Sneller 4G LTE

iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE Advanced, zodat downloadsnelheden tot 450 Mbps mogelijk zijn. Dat is meer dan 50% sneller dan iPhone 6s en drie keer zo snel als iPhone 6. En dankzij het grotere aantal LTE-banden heb je meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Goede reis.

Stereo geluid

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

iOS 10

iOS maakt iPhone persoonlijker en veelzijdiger.

De mooie interface is makkelijk te gebruiken. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. Als je iOS eenmaal hebt ervaren, snap je waarom iPhone zo geliefd zijn.

Specificaties

iPhone 7

Schermgrootte 4.7 inch
Schermresolutie 1334 x 750 pixels
Besturingssysteem iOS 10
Processor Apple A10
Opslagruimte 32 / 128 / 256 GB
Werkgeheugen 2 GB
Camera achterzijde 12 megapixel, f/1.8
Camera voorzijde 7 megapixel
Speciale functies                                  
 

 

Waterbestendig (IP67)
Vingerafdrukscanner
Apple Pay

iPhone 7 Plus

Schermgrootte 5.5 inch
Schermresolutie 1920 x 1080 pixels
Besturingssysteem iOS 10
Processor Apple A10
Opslagruimte 32 / 128 /256 GB
Werkgeheugen 3 GB
Camera achterzijde 2 x 12 megapixel f/1.8
Camera voorzijde 7 megapixel
Speciale functies                                  
 

 

Waterbestendig (IP67)
Vingerafdrukscanner
Apple Pay