Slim combineren, veel voordeel

Alles-in-1 pakketten worden steeds populairder. Steeds meer providers bieden deze pakketten aan naast mobiele abonnementen. Het is de kunst voor de klant om hier slim mee om te gaan en dus slim te combineren. Want je wilt natuurlijk niet teveel betalen en juist profiteren van de vele voordelen. En niet te vergeten, je wilt een pakket welke goed is afgestemd op jouw (gezins-)situatie.

Bij Welcom kan je kiezen uit een breed aanbod aan TV, Internet en Bellen, zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en XS4ALL.  Onze onafhankelijke adviseurs bekijken dagelijks alle acties en kunnen je alles vertellen over de verschillende providers en pakketten. Kom langs in de dichtstbijzijnde Welcom winkel voor jou, dan vinden we samen de voor jou best afgestemde deal!

Welcom Overstap Service

Overstappen is voor veel mensen een behoorlijke drempel. En dat begrijpen we ook heel goed. Voor veel mensen is de rompslomp van het overstappen dan ook vaak een reden om bij het huidige pakket en de huidige provider te blijven. Dit is niet altijd de beste keuze en in veel gevallen ben je dan ook een dief van je eigen portemonnee. Dit is bij Welcom verleden tijd!

Met de Welcom Overstap Service helpen onze onafhankelijke adviseurs je van A tot Z. We regelen de beste deal en ook de overstap. En uiteraard houden we jou op de hoogte wanneer je kan verlengen of wanneer we ergens anders een betere deal voor je hebben gevonden.